Καλώς ήρθατε!
Ο Μάκης Ζαφειράκος, δημιουργεί το 1996 την «Μπουκαδούρα» στο Πόρτο Κουφό Χαλκιδικής και λίγα χρόνια αργότερα (το 2000), στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό να παρέμβει δημιουργικά στο χώρο της εστίασης με νέες γεύσεις συνδυασμένες με αυθεντικές σπιτικές λιχουδιές που συμπληρώνουν ένα πλήρες και απολαυστικό μενού, παράλληλα με την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και φροντίδα των πελατών.
Το μενού περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία γεύσεων και προτάσεων (περισσότερα από 100 διαφορετικά πιάτα) που σερβίρεται σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον με άμεση και διακριτική εξυπηρέτηση από το προσωπικό.
Πολλά από τα είδη είναι δικής μας παραγωγής και αποτυπώνουν την ποιότητα και την γευστική ταυτότητα των εδεσμάτων μας που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.
Έτσι και κτίσαμε το «μύθο» της ονομαστής πια κουζίνας μας, με αναφορές σε ταξιδιωτικούς και γαστρονομικούς οδηγούς της Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας και Βουλγαρίας.
Η ταχύτητα στο service, η ευγένεια και το πραγματικό ενδιαφέρον για τον πελάτη συμπληρώνουν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρεται στους επισκέπτες μας είτε απολαμβάνουν το γεύμα με την συντροφιά τους, είτε πραγματοποιούν τις κοινωνικές ή επαγγελματικές τους συναντήσεις, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, οργανώστε στην «Μπουκαδούρα» κάθε είδους κοινωνική σας εκδήλωση.
Περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας για να γνωρίσετε από κοντά τις γευστικές μας δημιουργίες.
Παράδοση στην κουζίνα μας
Ο συνδυασμός των επιλεγμένων πρώτων υλών με την παραδοσιακή τέχνη στην προπαρασκευή και το μαγείρεμα, χαρίζει μια πληθώρα γαστρονομικών επιλογών που δεν θα αφήσουν ασυγκίνητο ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Μεγάλη ποικιλία γεύσεων
Καθημερινά παραδίδονται στην κουζίνα μας φρέσκα επιλεγμένα προϊόντα από την τοπική αγορά καθώς και από μεγάλους πιστοποιημένους οίκους τροφίμων, δημιουργώντας μια μοναδική ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων. Περισσότερα από 100 διαφορετικά πιάτα που καλύπτουν όλη την γαστρονομική διαδρομή από το κρέας έως το ψάρι και τα θαλασσινά.
Η Φιλοσοφία μας
Η βαθιά γνώση της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας που «δένει» αρμονικά με την σύγχρονη γαστρονομική κουλτούρα. Κάθε πιάτο μας ενσωματώνει ένα μυστικό που το χαρακτηρίζει με σκοπό να σας προσφέρει εμπειρίες πέρα από την γευστική απόλαυση: να σας «ταξιδέψει» σε αγαπημένες μνήμες και να σας προσφέρει νέες που θα μπορείτε να απολαμβάνετε τακτικά σε προσιτές τιμές
Εξαιρετικά ποτά βιολογικής καλλιέργειας
Η γνώση και το μεράκι για το καλό φαγητό προϋποθέτει και τις αντίστοιχες απαιτήσεις για το ποτό που το συνοδεύει.
Η επιθυμία να προσφέρουμε ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία στους πελάτες μας, μας ενέπνευσε την παραγωγή και εμφιάλωση μιας επιλεγμένης σειράς κρασιών βιολογικής καλλιέργειας, αξιοποιώντας τα ξερικά χωράφια μας.
Η προσεκτική επιλογή των ποικιλιών με τη βιολογική αμπελοκαλλιέργεια τη γνώση και το πάθος έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία μιας ενημερωμένης κάβας με ισορροπημένη, λεπτή γη και πρωτογενή αρώματα σταφυλιού με αρμονικό δέσιμο. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις μας που θα συνοδέψουν τα αγαπημένα σας πιάτα.
Παραγωγής μας ακόμη είναι και το τσίπουρο, ελαφρύ και εγγυημένο, ειδικά φτιαγμένο για την ταβέρνα «Μπουκαδούρα» (διπλής απόσταξης).
ΠερισσότεραΘαλασσινή νοστιμιά
Τα ψάρια και τα θαλασσινά είναι πάντοτε επιλεγμένα από τον κ. Μάκη. Χρόνια ψαροτουφεκάς ο ίδιος με καταγωγή από το Πόρτο Κουφό, γνωρίζει καλά το φρέσκο ψάρι και η σύζυγός του Chef Σοφία τα μυστικά στην τεχνική του ψησίματος.
ΠερισσότεραΚρεατικά
Ένα απλό, παραδοσιακό, αγαπημένο πιάτο αποκτά την δική του γευστική ταυτότητα στην «Μπουκαδούρα». Ξεκινώντας από την προέλευση του κρέατος (από πιστοποιημένες ελληνικές φάρμες), την φροντίδα στο μαρινάρισμα , το επιμελημένο ψήσιμο στη σχάρα και το σερβίρισμά του με το ιδανικό γαρνίρισμα, καταλήγουμε στο άρτιο αποτέλεσμα που διαφέρει ευχάριστα και θα το απολαύσετε αποκλειστικά στην «Μπουκαδούρα».
Περισσότερα