Η κουζίνα μας
Η βραβευμένη Chef Σοφία Χατζηαναστασίου επιμελείται το menu έχοντας προτεραιότητα την άριστη ποιότητα στις πρώτες ύλες που επιλέγει.
Οι επιλογές της όσον αφορά τα λαχανικά, τις σαλάτες και πρώτες ύλες, είναι πάντοτε τα καλύτερα και ίσως τα ακριβότερα στην αγορά.
Χρησιμοποιεί αποκλειστικά extra παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο (παραγωγής μας από το Πόρτο-Κουφό Χαλκιδικής) και στα τηγανητά άριστης ποιότητας Αραβοσιτέλαιο.
Σε συνδυασμό με την εξαιρετική της τέχνη είναι φυσικό να απογειώνουν γευστικά τα καλομαγειρεμένα πιάτα της, με σεβασμό στην ελληνική μεσογειακή παράδοση του τόπου μας.
Σας ευχόμαστε καλή όρεξη και ένα απολαυστικό γευστικό ταξίδι στις δημιουργίες της «Μπουκαδούρα».
Ορεκτικά
Ότι πρέπει να ξεκινήσεις ένα απολαυστικό γεύμα επιλέγοντας την μεγάλη ποικιλία σε ορεκτικά.
Σαλάτες
Οι σαλάτες πάντα φρέσκες και πάντα δροσερές, οι οποίες κόβονται και ετοιμάζονται κατόπιν παραγγελίας.
Θαλασσινά
Στη Μπουκαδούρα θα βρείτε μόνο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά με γεύσεις που μυρίζουν θαλασσινά.
Ποτά
Μεγάλη γκάμα σε ποτά και αναψυκτικά, αλλά μη διστάσετε να δοκιμάσετε το τσίπουρο και τα κρασιά δικής μας παραγωγής βιολογικής καλλιέργειας.